Vi erbjuder tandvård som du kan lita på. Lång hållbarhet skapar långa relationer.

Behandlingar

Vi utför all slags tandvård. Från barntandvård till avancerade rekonstruktioner. Vill du lista ditt barn på någon av våra kliniker kan du göra det via 1177 vårdguiden eller genom att kontakta oss direkt. Har du gått hos oss tidigare, är du nyinflyttad och söker en ny tandläkare, eller har du inte varit hos tandvården på länge så är du varmt välkommen till oss.

Vi inleder alltid en behandlingsomgång med en undersökning där du får tydlig behandlings- och kostnadsinformation om en eller flera olika lämpliga behandlingar. Därefter är det du som patient som tar beslut om fortsättningen. 

Priser

Vårt pris är motsvarande det hos andra privata tandvårdsaktörer. 
För att kunna ge ett bra och komplett kostnadsförslag behöver man göra en undersökning. Priset kan variera mycket beroende på val av behandling och högkostnadsskydd.

Vi är anslutna till Försäkringskassan och hos oss kan du därför utnyttja ditt allmänna tandvårdsbidrag (ATB) och det mycket fördelaktiga tandvårdsstödet.

Kontakta oss gärna för information om priser för enskilda åtgärder.

Barn och ungdomstandvård är kostnadsfritt även hos oss till och med det året du fyller 23 år.

Kvalitet & Garanti

Vad är tandvård som du kan lita på? Vår vision är att tillhandahålla tandvård som i varje enskilt fall håller för vad vi lovar.  

Som privat företag är vi inte bundna att använda instrument, förbrukningsartiklar eller tandtekniker som varit billigast vid en upphandling. Materialval och inte minst samarbetet med tandtekniker är helt avgörande för den slutliga kvaliteten på utförda arbeten. Självklart är inte dyrast alltid bäst, men billigast är det nästan aldrig.

Vi kan lämna långa garantier på våra behandlingar eftersom vi vet att de fungerar. De behandlingar som vi föreslår är noga uttänkta med avseende på hållbarhet. Självklart kan vi också erbjuda enklare lösningar och då blir du som patient informerad om villkoren för detta. Allt för att sätta dina förväntningar till rätt nivå.

Skulle vi i något fall ha fel avseende hållbarheten, så vill vi inget hellre än att du som patient kommer tillbaka och meddelar oss om detta så att vi kan hålla vårt garantiåtagande.

Garantiåtagande per den 1/9 -2020:

Bokningsförfrågan för akut tandvård

Har du tandvärk, skadat eller slagit ut en tand eller andra tandproblem? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort som möjligt.

Har du akut tandvärk ringer du vår närmaste klinik. Har vi stängt hänvisar vi dig via telefonmeddelande till en jourtandläkare.

Information om Covid-19

Vi prioriterar våra patienters och medarbetares hälsa och följer nationella riktlinjer kring smittskydd.

Inom tandvården har vi omfattande hygienregler för att kunna hantera alla patienter, friska som sjuka. Att hantera smittorisker är en del av vår vardag men situationen med Covid-19 har gjort att vi tagit fram enklare förhållningsregler.

Är du sjuk, har symptom på övre luftvägsinfektion, halsont, snuva eller feber ska du inte besöka oss.  Har du tid bokad kan du boka om den genom att ringa kliniken eller skicka ett mail. Du är välkommen på din tid om du varit symtomfri i minst två dagar innan besöket.

Vi försöker minimera antalet personer som befinner sig i vårt väntrum samtidigt, och vi är tacksamma om du undviker att ta med dig sällskap vid ditt besök om det inte är absolut nödvändigt. När det gäller barn är det lämpligt att endast en följeslagare följer med  barnet.

Vi desinficerar regelbundet av ytor såsom dörrhandtag, kortterminaler och vattenkranar och vi tar inte i hand med patienter för närvarande.

Vi tillämpar de senaste nationella riktlinjerna för vårdhygien inom svensk tandvård och följer basala hygienrutiner. Det innefattar bland annat att vi vid behandling använder tillämplig skyddsutrustning samt att vi följer riktlinjer gällande handhygien.

Har du frågor om Coronaviruset kan du kontakta 113 13.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort som möjligt.